ONLINE BEDRIJFSYOGA

ONLINE BEDRIJFSYOGA

Omdat het niet voor alle bedrijven mogelijk is om bedrijfsyoga aan te bieden op de werkvloer bieden wij ook online bedrijfsyoga aan. De inhoud van onze online bedrijfsyoga lessen blijft hetzelfde als onze reguliere lessen alleen vinden de lessen online plaats (live). Hierdoor kunnen uw werknemers ook als zij thuiswerken deelnemen. De inhoud van de lessen kunnen wij vooraf afstemmen zodat de lessen eventueel ook toegankelijk zijn zonder dat uw werknemers hiervoor een yogamat nodig hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stoelyoga, oefeningen voor de schouders en ademhalingsoefeningen

 

Het doel is om met gerichte oefeningen (werkgerelateerde) stress en fysieke klachten (zoals RSI of rug/nekproblemen) te verminderen. Daarnaast bieden wij ‘tips & tricks’ om beter met stressvolle situaties om te gaan, die gemakkelijk toepasbaar zijn tijdens het werk.

De programma’s zijn gebaseerd op vier pijlers van yoga: houdingen, meditatie, adem en ontspanning. Deze vier basisonderdelen van yoga binnen ons programma zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en versterken elkaar voor het beste en een langdurig resultaat. 

De mogelijkheden

 

TARIEVEN ONLINE BEDRIJFSYOGA

12 weken

Integreer yoga in uw bedrijf

1x p.w. of 2x p.w.

12 lessen van 1 uur

Prijs: €150,- per les

online bedrijfsyoga prijzen

*Alle prijzen van bedrijfsyoga zijn exclusief 21% btw.

**Alle materialen die u nodig heeft tijdens de bedrijfsyoga nemen wij mee en krijgt u gratis in bruikleen tijdens de periode dat de lessen plaatsvinden

VRAGEN OVER ONLINE BEDRIJFSYOGA?

Neem dan, uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons. Wij vertellen u graag meer over bedrijfsyoga en wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen.

VEELGESTELDE VRAGEN ONLINE BEDRIJFSYOGA

Kan iedereen meedoen aan de lessen?
Jazeker! Onze lessen zijn laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen, dus ook voor degenen die niet eerder yoga hebben beoefend.

Wat voor kleding draagt u tijdens een yogales?
Dit is afhankelijk van de soort les en uw wensen. We kunnen lessen verzorgen waarbij het niet nodig is om speciale kleding te dragen. Wanneer het een meer fysieke les is raden wij wel aan om comfortabele (sport)kleding dragen.

Welke materialen zijn er nodig?
Dat is afhankelijk van de invulling van de lessen. Indien er geen materialen beschikbaar zijn passen we onze lessen daar op aan. 

Uit hoeveel lessen bestaat een reeks?
Ons ‘standaard’ pakket bestaat uit 12 lessen verdeeld over 12 weken. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om een pakket zelf samen te stellen.