Zensez bedrijfsyoga Haarlem

Zensez geeft bedrijfsyoga in Haarlem en omgeving. Het beoefenen van yoga heeft een bewezen positieve invloed op de productiviteit van werknemers: het vermindert stress, verbetert de focus en helpt bij fysieke klachten. Daarom biedt Zensez toegankelijke bedrijfsyoga-programma’s om bij te dragen aan het welzijn van uw personeel en daarmee aan uw interne efficiency.


Bedrijfsyoga Haarlem
WEKELIJKSE YOGALESSEN
Bedrijfsyoga Haarlem
YOGA WORKSHOPS
Bedrijfsyoga Haarlem
PRIVÉ YOGALES

Bedrijfsyoga-programma’s

Zensez biedt op maat gemaakte programma’s voor alle soorten bedrijven, ongeacht de grootte van een bedrijf of het aantal deelnemende personeelsleden. Alle lessen zijn laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen, dus ook voor degenen die nooit eerder yoga hebben beoefend.

Het doel is om met gerichte oefeningen (werkgerelateerde) stress en fysieke klachten (zoals RSI of rug/nekproblemen) te verminderen. Daarnaast bieden wij ‘tips & tricks’ om beter met stressvolle situaties om te gaan, die gemakkelijk toepasbaar zijn tijdens het werk.

De programma’s zijn gebaseerd op vier pijlers van yoga: houdingen, meditatie, adem en ontspanning. Deze vier basisonderdelen van yoga binnen ons programma zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en versterken elkaar voor het beste en voor een langdurig resultaat.


Wilt u meer informatie over onze
bedrijfsyoga programma’s en de kosten
van bedrijfsyoga in Haarlem?