Zensez bedrijfsyoga Utrecht

Zensez bedrijfsyoga Utrecht en omgeving. Ons doel is om bij te dragen aan het welzijn van uw personeel en daarmee aan uw interne efficiency. Het beoefenen van yoga heeft een bewezen positieve invloed op de productiviteit van werknemers: het vermindert stress, verbetert de focus en helpt bij fysieke klachten. Door toegankelijke bedrijfsyoga-programma’s aan te bieden, willen we uw personeel de mogelijkheid bieden om te ontspannen en hun welzijn te verbeteren.

Bij Zensez bedrijfsyoga Utrecht bieden we op maat gemaakte programma’s voor alle soorten bedrijven, ongeacht de grootte van een bedrijf of het aantal deelnemende personeelsleden. We geloven dat yoga voor iedereen toegankelijk moet zijn, dus we bieden laagdrempelige lessen aan die geschikt zijn voor zowel beginners als gevorderde yogabeoefenaars. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom werken we samen met u om programma’s te ontwerpen die aansluiten bij de behoeften van uwbedrijf.

Het doel van onze bedrijfsyoga-programma’s is om gerichte oefeningen te bieden om werkgerelateerde stress en fysieke klachten te verminderen. We bieden ook tipsen tricks aan om beter met stressvolle situaties om te gaan, die gemakkelijk toepasbaar zijn tijdens het werk. Door yoga te integreren in uw bedrijfscultuur, kunnen uw werknemers hun stressniveau verlagen en zich meer ontspannen voelen tijdens het werk.


Bedrijfsyoga Utrecht
WEKELIJKSE YOGALESSEN
Bedrijfsyoga Utrecht
YOGA WORKSHOPS
Bedrijfsyoga Utrecht
PRIVÉ YOGALES

Bedrijfsyoga-programma’s

Bedrijfsyoga Utrecht

Onze programma’s zijn gebaseerd op de vier pijlers van yoga: houdingen, meditatie, ademhaling en ontspanning. Deze vier basisonderdelen van yoga zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en versterken elkaar voor het beste en langdurig resultaat. Door regelmatig yoga te beoefenen, kunnen uw werknemers hun lichaam en geest in balans brengen en hun algehele welzijn verbeteren.


Onze bedrijfsyoga-programma’s zijn flexibel en aanpasbaar aan uw bedrijfsbehoeften. We bieden lessen aan op locatie, online via livestream en in een hybride vorm waarbij zowel fysieke deelnemers als thuiswerkers deelnemen via een livestream. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden we verschillende frequenties aan, zoals wekelijks, tweewekelijks of om de week. Daarnaast bieden we sessies aan op verschillende tijdstippen gedurende de dag, zoals ’s ochtends vroeg voor het werk, rond de lunchtijd of na het werk.


Al onze sessies duren 45-60 minuten en kunnen worden gegeven in het Nederlands of Engels, afhankelijk van de voorkeur van uw bedrijf. We bieden ook proeflessen aan om te zien of onze yogasessies geschikt zijn voor uw bedrijf.


Wilt u meer informatie over onze
bedrijfsyoga programma’s en de kosten
van bedrijfsyoga Utrecht?