ZENSEZ | BEDRIJFSYOGA

BEDRIJFSYOGA UTRECHT

EN OMGEVING

LESSEN OP LOCATIE

ONLINE LESSEN

WORKSHOPS EN EVENTS

BEDRIJFSYOGA UTRECHT

ZENSEZ BEDRIJFSYOGA

Zensez bedrijfsyoga Utrecht. Ons doel is om bij te dragen aan het welzijn van uw personeel en daarmee aan uw interne efficiency. Het beoefenen van yoga heeft een bewezen positieve invloed op de productiviteit van werknemers: het vermindert stress, verbetert de focus en helpt bij fysieke klachten. Door toegankelijke bedrijfsyoga-programma’s aan te bieden, willen we uw personeel de mogelijkheid bieden om te ontspannen en hun welzijn te verbeteren.

Bij Zensez bedrijfsyoga Utrecht  bieden we op maat gemaakte programma’s voor alle soorten bedrijven, ongeacht de grootte van een bedrijf of het aantal deelnemende personeelsleden. We geloven dat yoga voor iedereen toegankelijk moet zijn, dus we bieden laagdrempelige lessen aan die geschikt zijn voor zowel beginners als gevorderde yogabeoefenaars. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom werken we samen met u om programma’s te ontwerpen die aansluiten bij de behoeften van uwbedrijf.

Het doel van onze bedrijfsyoga-programma’s is om gerichte oefeningen te bieden om werkgerelateerde stress en fysieke klachten te verminderen. We bieden ook tipsen tricks aan om beter met stressvolle situaties om te gaan, die gemakkelijk toepasbaar zijn tijdens het werk. Door yoga te integreren in uw bedrijfscultuur, kunnen uw werknemers hun stressniveau verlagen en zich meer ontspannen voelen tijdens het werk.

Voordelen van yoga op de werkvloer

»   minder stress

»   betere concentratie & focus

»   meer vitaliteit

»    betere onderlinge sfeer

»    meer ruimte voor creativiteit

»    hogere productiviteit

»    effectiever werken

»    minder fysieke klachten

»    minder ziekteverzuim

WAT KAN ZENSEZ VOOR UW BEDRIJF BETEKENEN?

Bedrijfsyoga lessen utrecht

WEKELIJKSE YOGALESSEN

Tijdens de lessen doen we oefeningen om (werkgerelateerde) stress en fysieke klachten (zoals RSI of rug/nekproblemen) te verminderen. De lessen bestaan uit meditatie-/focusoefeningen, houdingen, ademhalings- en ontspanningsoefeningen.

WORKSHOPS

Alle variaties zijn mogelijk. Bijvoorbeeld een workshop om uw werknemers kennis te laten maken met yoga en meditatie, of juist een verdiepingsworkshop waarbij we verder ingaan op een specifiek onderwerp zoals het verminderen van stress.

ONLINE BEDRIJFSYOGALES

Onze reguliere lessen, maar dan online. Medewerkers kunnen vanuit huis of kantoor inloggen en lessen volgen.

VRAGEN OVER BEDRIJFSYOGA IN UTRECHT?

Neem dan, uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons. Wij vertellen u graag meer over bedrijfsyoga en wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen.

ONZE PROGRAMMA'S

BEDRIJFSYOGA UTRECHT

Onze programma’s zijn gebaseerd op de vier pijlers van yoga: houdingen, meditatie, ademhaling en ontspanning. Deze vier basisonderdelen van yoga zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en versterken elkaar voor het beste en langdurig resultaat. Door regelmatig yoga te beoefenen, kunnen uw werknemers hun lichaam en geest in balans brengen en hun algehele welzijn verbeteren.

Onze bedrijfsyoga-programma’s zijn flexibel en aanpasbaar aan uw bedrijfsbehoeften. We bieden lessen aan op locatie, online via livestream en in een hybride vorm waarbij zowel fysieke deelnemers als thuiswerkers deelnemen via een livestream. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden we verschillende frequenties aan, zoals wekelijks, tweewekelijks of om de week. Daarnaast bieden we sessies aan op verschillende tijdstippen gedurende de dag, zoals ‘s ochtends vroeg voor het werk, rond de lunchtijd of na het werk.

Al onze sessies duren 45-60 minuten en kunnen worden gegeven in het Nederlands of Engels, afhankelijk van de voorkeur van uw bedrijf. We bieden ook proeflessen aan om te zien of onze yogasessies geschikt zijn voor uw bedrijf.

Houdingen

Fysieke oefeningen voor o.a. rug-, schouder en RSI

Meditatie

Trainen van je brein voor een betere focus

Adem

Een optimale ademhaling voor meer energie en rust.

Ontspanning

Beter en dieper ontspannen ook ten tijde van werkdruk

FISCAAL VOORDEEL BEDRIJFSYOGA

Via de werkkostenregeling (WKR) kunt u als werkgever onbelaste vergoedingen aan uw werknemers geven. Op de website van de belastingdienst is hier het volgende over te lezen:

 Onder de werkkostenregeling (WKR) kunt u maximaal 1,7% van het totale fiscale loon van al uw werknemers (de ‘vrije ruimte’) besteden aan onbelaste vergoedingen, verstrekkingen en terbeschikkingstellingen voor uw werknemers.

Komt het bedrag van de vergoedingen boven die grens? Dan moet u over dat extra bedrag 80% belasting betalen. Er gelden geen voorwaarden voor de bestedingen binnen de vrije ruimte.

Vanaf 2020 wordt de vrije ruimte verhoogd. U mag dan onbelast vergoedingen geven als het totale bedrag onder 1,7% blijft van de eerste 400.000 euro van de loonsom van alle medewerkers samen. Dit betekent dat u in de nieuwe situatie 6800 euro onbelast beschikbaar kunt stellen bij een loonsom van 400.00 euro. Voor het bedrag boven 400.000 euro blijft het percentage van 1,2% gelden.

“Hoewel ik nooit had gedacht dat ik ooit yoga zou doen, doe ik nu al weken braaf mee. Ik kijk er zelfs naar uit, het is veel leuker dan ik had gedacht. Het is bizar wat dat uurtje yoga de rest van de dag doet. Ik doe de ademhalingsoefeningen ook weleens als ik niet kan slapen”

VEELGESTELDE VRAGEN BEDRIJFSYOGA UTRECHT

Kan iedereen meedoen aan de lessen?
Jazeker! Onze lessen zijn laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen, dus ook voor degenen die niet eerder yoga hebben beoefend.

Uit hoeveel lessen bestaat een reeks?
Ons ‘standaard’ pakket bestaat uit 12 lessen verdeeld over 12 weken. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om een pakket zelf samen te stellen.

Welke materialen zijn er nodig?
Wij verzorgen alle materialen die nodig zijn voor de yogales. Als uw bedrijf een programma boekt, dan geven wij de yogamatten en props voor die periode in bruikleen.

Wat voor kleding draagt u tijdens een yogales?
Dit is afhankelijk van de soort les en uw wensen. We kunnen lessen verzorgen waarbij het niet nodig is om speciale kleding te dragen. Wanneer het een meer fysieke les is raden wij wel aan om comfortabele (sport)kleding dragen.

Waar vinden de lessen plaats?
Om het voor uw werknemers zo makkelijk mogelijk te maken, komen wij uw kant op. De lessen geven wij dus bij u op kantoor. Het enige wat wij daarvoor nodig hebben is een ruimte om de lessen te kunnen geven.

Dat zou gewoon op de werkvloer kunnen als de stoelen en bureau’s aan de kant worden geschoven. Helemaal ideaal zou het zijn als er een aparte ruimte beschikbaar is die wij (tijdelijk) tot yogaruimte kunnen inrichten.

Ook geven wij zogenaamde stoel-yogalessen. Dat kan simpelweg op de werkplek achter een bureau. Kortom, er zijn tal van mogelijkheden; samen kunnen we bepalen wat voor uw bedrijf het beste werkt.

Bieden jullie ook online lessen aan?

Jazeker! Naast onze reguliere lessen bieden wij ook online lessen aan. Hierbij bieden wij 2 opties: live online lessen of vooraf opgenomen lessen.

HEEFT U EEN VRAAG?

Stuur een Whatsappbericht of bel ons op:
+31 (0)6-1589 1674 of mail: bedrijfsyoga@zensez.nl

OFFERTE AANVRAGEN BEDRIJFSYOGA UTRECHT